Op vrijdagavond 8 februari a.s. organiseert de Vriendenstichting van de RK kerk aan de Noordeindseweg voor de vijfde keer een groots sponsordiner bij ’t Manneke. De opbrengst gaat naar de restauratie van het monumentale gebouw.

De grote restauratie is recent afgerond, maar de acties voor de financiering ervan gaan gewoon door. Ook de leningen die voor het herstel nodig waren moeten immers nog worden afgelost. Naast de jaarlijkse grote kerkveiling is er daarom in 2019 ook weer een sponsordiner, dit jaar al voor de vijfde keer. Het wordt een gezellige avond met verrassende gerechten, een spannende loterij en muzikale intermezzo’s. Deze keer met Leanne de Roo, jong muzikaal talent uit Berkel en Rodenrijs.

De prijs per couvert is € 75,- waarbij ook 2 drankjes zijn inbegrepen. Kaarten zijn verkrijgbaar bij Primera van der Poel of na overmaking van € 75,- p.p. op: NL47 RABO 0307 4440 07 t.n.v. Stichting Vrienden van het Kerkgebouw OL Vrouw Geboorte te Berkel en Rodenrijs onder vermelding van naam en adres. De kaarten worden dan thuisbezorgd.

Actuele informatie is verder te vinden op: www.vijfvoor12.nl

Het sponsordiner is een van de vele activiteiten die de Vriendenstichting organiseert voor behoud van het karakteristieke gebouw. Zo is er zondagmiddag 17 februari een aansprekend concert in de kerk met het Alphens Kozakkenkoor en de vermaarde Nigun Klezmer Band.