Op vrijdag 9 november komt het bekende Westlands Mannenkoor naar Berkel.

Om 20.00u geven zij een groot concert in de gerestaureerde O.L. Vrouw Geboortekerk aan de Noordeindseweg. Het concert is onderdeel van het jubileumprogramma van de kerk vanwege haar 150 jarig bestaan. Inmiddels is de kaartverkoop gestart.

Het Westlands Mannenkoor telt ruim 150 zangers en is uitgegroeid tot één van de grootste en bekendste koren in ons land. Ook internationaal zijn zij zeer vermaard. Het koor staat onder leiding van dirigent Hans de Wit en wordt begeleid door Martin van Broekhoven.

Het repertoire van het koor is veelzijdig. Van klassiek naar modern, van Schubert en Lehar tot Paul Simon en Vangelis. Jong en oud kunnen dan ook een avond heerlijk muzikaal genieten. Tevens kan men kennismaken met het nieuwe zitcomfort in de kerk, die sinds enige tijd is voorzien van nieuwe banken.

De toegang is € 18,00 incl. koffie. De opbrengst is bestemd voor de restauratie van de kerk. Kaarten voor het concert zijn vanaf nu te koop bij Kantoorboekhandel van Atten en Primera van der Poel in Berkel. Ontvangst is vanaf 19.30u en het concert start om 20.00u.