…presenteren derde kersttour met repertoire Tom Parker in Berkel en Rodenrijs

Het is een traditie: zingen in de kerstperiode. En sinds een aantal jaren is daar een nieuwe traditie bij gekomen. The Choir Company tourt dan, in de aanloop naar kerst, door het land met het zo breed gewaardeerde werk van de beroemde componist Tom Parker. Zijn ‘Young Messiah’ is een begrip en het projectkoor maakt, samen met een huisband en solisten, een heuse ervaring van die concerten. Vorig jaar werd een speciaal kerstprogramma uit het hele oeuvre van Tom Parker gekozen. En wegens overweldigend succes wordt dit nu herhaald. The Choir Company en Events For Christ presenteren ‘The Christmas Collection of Tom Parker 2019’.

Er lijkt geen einde te komen aan het enthousiasme voor de concerten met muziek van Tom Parker. Dit jaar belooft de meest uitgebreide reeks avonden op te leveren waarop mensen kunnen genieten van bekende liederen van de Britse componist. Naast een reeks ‘Young Messiah’ avonden zal er ook een speciaal uitgebreid kerstprogramma gebracht worden met liederen als ‘For Unto Us’, ‘Good King Wenceslas’, ‘A Child Is Born’ en het overweldigende ‘Hallelujah’.

Koor, solisten en een uitgebreide band met strijkers nemen u mee langs al die bekende liederen en enkele muzikale uitstapjes, maar wel altijd met de herkenbare sfeer van de muziek van Tom Parker. Een avond om volop te genieten en mee te zingen!

Eerdere tours met werk van Tom Parker bleken snel uitverkocht. De verwachting is dan ook dat de belangstelling voor deze kerst tour zeer groot is. Mis het niet!
Kaarten voor ‘The Christmas Collection of Tom Parker 2019’ op 14 december in de R.K. kerk , Noordeindseweg 102, 2651 CX te Berkel en Rodenrijs zijn verkrijgbaar bij Boekhandel Van Atten, Kerkstraat 8 te Berkel en Rodenrijs voor € 17,50 inclusief korting) of aan de zaal op de concertdag als er nog plaats is. De aanvang is 20.00 uur. Zie ook www.eventsforchrist.nl (tel. 0297-237172).