Op zondagmiddag 26 januari is het weer muzikaal genieten in de OL Vrouw Geboortekerk! Jong Berkels talent Damien Heemskerk speelt op de vleugel klassieke melodieën, van o.a. Rachmaninov. Hij is nog maar enkele jaren met zijn muziekstudie bezig maar geniet nu al brede bekendheid.

Zanggroep Spirit uit het Brabantse Best vult het andere deel van het boeiende middagprogramma van Cultuur aan het Lint. De groep bestaat uit 35 enthousiaste vrouwen en mannen. Ontroerende ballads, maar ook pittige nummers komen voorbij. Het koor werkt onder leiding van dirigent en arrangeur Don Henken met Joost Kraaijeveld op de vleugel. In 2019 werd Spirit uitgeroepen tot beste koor van Zuid Nederland!

De middag begint om 14.30 uur, ontvangst vanaf 14.00 uur. Kaarten zijn € 12,00 incl. koffie/thee. Te bestellen op internet via: cultuuraanhetlint.nl/actueel. Ook bij Primera en Van Atten in Berkel kan men terecht. Leden van KBO en PCOB krijgen daar op vertoon van hun ledenpas 2 euro korting. Op 26 januari zijn ook aan de zaal kaarten verkrijgbaar.
Het sponsordiner is een van de vele activiteiten die de Vriendenstichting organiseert voor behoud van het karakteristieke gebouw. Zo is er op 22 maart in de kerk een Paasconcert met het Middelburgs Bachkoor en komt op 17 april Shantykoor IJgenweiss naar Willem Huygensz.